Sikkerhed for varme – med nye leverandører

Det har været 88 spændende år i energibranchen, men da en stor del af vores ansatte nu er nået pensionsalderen, har vi besluttet pr. 1. april 2018 at overdrage vores kunder til vores gode og tætte samarbejdspartnere, som begge glæder sig til at fortsætte samhandlen med dig på helt uændrede vilkår. Alle aftaler som f.eks. automatisk levering og varmekonto fortsætter fuldstændig som hidtil.

 

Levering af fyringsolie

Vi har længe haft et tæt samarbejde med DCC Energi om leveringen af fyringsolie og det betyder, at det faktisk vil være samme chauffør, som fortsætter med at levere samme kvalitet fyringsolie til dig.

DCC Energi startede i 2009, som distributør af Shell fyringsolie og diesel, men sælger i dag også naturgas, træpiller og smøremidler og har siden 2016 drevet de over 200 Shell tankstationer i Danmark.


7010 2010 • Nærum Hovedgade 8, Nærum

Bestil fyringsolie

Service på oliefyr og gasfyr

Dansk Varme Service har meget stor ekspertise inden for boligopvarmning og det er en faguddannet og erfaren energitekniker, der kommer og holder dit fyr vedlige.
Han kan også rådgive om hele husets varmeanlæg.

Dansk Varme Service er eksperter inden for alle typer boligopvarmning og VVS og har mere end 80 energiteknikere, der dækker hele landet.


7010 9800 • Gefionsvej 7, Hillerød

Få service

 

Vi er sikre på, at DCC Energi og Dansk Varme Service vil løfte opgaverne til din fulde tilfredshed og samtidig takker vi for de mange gode år i branchen.

Dansk Olie Kompagni’s tidligere ejerselskab DOK Holding er flyttet til Hvidovre og kan forsat træffes på tlf. 36 70 45 30

Varme hilsner
Dansk Olie Kompagni A/S

Jens Frederiksen

 

Se hele kundebrevet her